Algemene voorwaarden Paulokeukens.nl

Paulokeukens.nl, gevestigd te Dongen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Breda

KvK nummer 60926309
BTW Nummer: NL002513507B74

Adres :
PAULO KEUKENS
Watertorenstraat 7 / 22
5102 AG Dongen

LET OP !!! ALLEEN OP AFSPRAAK OPEN !!!

Artikel 1. Toepasselijkheid

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle Overeenkomsten die zijn aangegaan met Paulokeukens.nl
Indien u een bestelling plaatst bij Paulokeukens.nl verklaart u zich akkoord met deze algemene voorwaarden
Toepasselijkheid van algemene leverings- of betalingsvoorwaarden en/of andere algemene of bijzondere voorwaarden van Klant is nadrukkelijk uitgesloten.

Artikel 2. Totstandkoming overeenkomst

Paulokeukens.nl is gerechtigd ingeval van druk- en zetfouten inzake prijsvermeldingen de order te annuleren

Artikel 3. Prijzen en betaling

Alle prijzen zoals genoemd op de Website zijn in euro´s en inclusief BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Deze worden bij de Klant in rekening gebracht tenzij nadrukkelijk anders vermeld.
Paulokeukens.nl is gerechtigd te allen tijde de prijzen aan te passen. Dit laatste heeft geen gevolgen voor alreeds geplaatste bestellingen.
De levering van een artikel zal geschieden tegen vooruitbetaling middels overboeking, ideal, paypal of mister cash.

Paulokeukens.nl behoudt de eigendom van alle door hem geleverde zaken, totdat de koper volledig aan al zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan.

Artikel 4. Leveringstermijn

De leveringstermijn zoals vermeld op de website is indicatief. Paulokeukens.nl zal zich tot het uiterste inspannen te leveren binnen deze termijn. Indien de leveringstermijn overschreden wordt zal Paulokeukens.nl de klant hiervan op de hoogte stellen. Indien deze termijn met meer dan 30 dagen overschreden wordt zal de klant de mogelijkheid worden geboden de bestelling te annuleren. Alreeds gedane betalingen zullen binnen 30 dagen teruggestort worden op de rekening van de klant.
Artikelen die op voorraad zijn zullen na ontvangst van de betaling binnen 2 werkdagen worden verzonden.
De uiterste leveringstermijn is –mits anders vermeld- 30 dagen. Na deze periode zal de klant de mogelijkheid worden geboden de bestelling te annuleren. Alreeds gedane betalingen zullen binnen 30 dagen teruggestort worden op de rekening van de klant.

Artikel 5. Herroepingsrecht

De klant heeft het recht de geleverde goederen mits ongebruikt, in originele (niet beschadigde) verpakking en compleet met alle accessoires binnen 14 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen terug te sturen naar Paulokeukens.nl De klant dient dit vooraf te melden aan Paulokeukens.nl (telefonisch/mail).
Na ontvangst van deze artikelen zal Paulokeukens.nl het aankoopbedrag incl. de verzendkosten binnen 30 dagen terugstorten op rekeningnummer van de klant.
De kosten van het retour sturen van het pakket zijn voor de klant.
Niet afdoende gefrankeerde paketten worden niet door Paulokeukens.nl in ontvangst genomen.
De klant is zelf verantwoordelijk voor de wijze van verzending en voor het risico van het pakket totdat deze door Paulokeukens.nl in ontvangst is genomen.
Paulokeukens.nl behoud zich het recht om retourzendigen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen aan de klant indien het vermoeden bestaat dat een artikel is gebruikt of indien de verpakking beschadigd is. In dit geval zal Paulokeukens.nl contact met u opnemen.
Buiten het herroepingsrecht vallen:
-Specifiek voor de klant bestelde artikelen
-Gepersonaliseerde artikelen
Deze artikelen kunnen in geen geval door ons worden teruggenomen.

Artikel 6. Garantie

Paulokeukens.nl verleent garantie op alle produkten. De garantietermijn wordt aangegeven door de fabrikant van een product.
Garantie is van toepassing indien dit fabricage- en materiaalfouten betreft. Garantie geldt niet voor producten die onjuist zijn opgeslagen, gemonteerd of geïn- stalleerd, die onjuist of onoordeelkundig zijn gebruikt, die zijn aangepast of die zijn gereinigd op onjuiste wijze of met onjuiste schoonmaakproducten.
Een artikel kan retour worden gezonden na melding aan Paulokeukens.nl (telefonisch/email) onder vermelding van het factuurnummer en overlegging van deze factuur.
Indien de melding gegrond is zal Paulokeukens.nl het artikel vervangen danwel repareren. Het artikel zal kostenloos aan de klant worden geretourneerd naar adressen binnen Nederland
Indien een klant direct na levering een tekortkoming of beschadiging constateert dient dit binnen 7 dagen gemeld te worden aan Paulokeukens.nl (telefonisch/email) onder vermelding van het factuurnummer.
Indien de melding van de klant gegrond is zal Paulokeukens.nl het artikel vervangen of het aankoopbedrag terugstorten op het rekeningnummer van de klant.
De klant is verantwoordelijk voor het goed verpakken en voldoende frankeren van een retourzending. Wij adviseren om een produkt verzekerd te verzenden. Zoekgeraakte pakketten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Paulokeukens.nl.

Artikel 6a. Meubelgebruik & montage

Keukenkasten
Meubels dienen gebruikt te worden conform hun bestemming. Meubels zijn bedoeld voor binnengebruik en in ruimtes beschermd tegen alle weersomstandigheden. De gelakte meubeloppervlaktes niet blootstellen aan hoge temperaturen en chemische oplosmiddelen. Elke keuken heeft een afzuigkap/afzuigsysteem nodig om het kookvocht en vet af te voeren.
Wij raden aan voor het reinigen van kastelementen, keukendeuren, ladefronten, planken en andere houten oppervlakken een zachte doek te gebruiken die vochtig is gemaakt met water of (indien nodig) een mild schoonmaakmiddel. Gebruik alleen schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor het desbetreffende materiaal. Gebruik geen middelen met ammoniak, alcohol, bleekmiddel of schuurmiddel. Neem het product af met schoon water en droog het na met een schone, droge doek. Als je per ongeluk vloeistof morst, laat deze dan niet in contact blijven met het oppervlak maar veeg de vloeistof onmiddellijk af. Vergeet niet te vegen onder de onderkasten en de randen van de kastdeuren.
Plaats geen apparaten zoals een koffiezetapparaat of een elektrische waterkoker vlak onder een kastelementen of kastdeur, want deze kunnen beschadigd raken door de waterdamp. Open de deur van de vaatwasser niet meteen nadat het programma is afgelopen. Werkbladen en deuren kunnen uitzetten wanneer deze worden blootgesteld aan hitte of vocht. Hout is een natuurlijk materiaal waarvan de kleur in de loop van de tijd kan veranderen.

Roestvrijstalen spoelbakken
Reinig de spoelbak na elk gebruik met een doek of spons die vochtig is gemaakt met water of, indien nodig, een schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel. Spoel de bak met water en veeg hem droog met een droge doek om kalkvlekken van opgedroogd water te voorkomen. Om vlekken te voorkomen moet je ook afwasmiddel en schoonmaak- middel verwijderen. Gebruik geen schuurpoeder, staalwol of harde en scherpe gereedschappen. Deze kunnen krassen op het roestvrijstalen oppervlak veroorzaken. Het vochtige oppervlak kan verkleuren als er grinddeeltjes of ijzerhoudende stoffen op achterblijven, bijvoorbeeld staalwol of spijkers. De verkleuring wordt veroorzaakt door het vreemde materiaal. Veeg en schrob de spoelbak altijd in de lengterichting.

Werkbladen
Open de verpakking pas als je klaar bent om het werkblad te installeren. Bewaar niet-uitgepakte werkbladen bij kamertemperatuur (ongeveer 20-23°C) en normale relatieve luchtvochtigheid (45-55%). Plaats het werkblad niet naast een warme radiator en leg het niet plat op een koude vloer. Als je een werkblad boven een vaatwasser, wasmachine of oven plaatst, moet je het aan de onderkant voorzien van
vochtbestendig isolatiemateriaal en/of een plastic bekleding. Om de orginele afwerking van het werkblad te behouden, adviseren we het volgende:

• Zet geen hete voorwerpen zoals pannen, bakplaten of warmte genererende
huishoudelijke apparaten direct boven op het werkblad; gebruik altijd een onderzetter om het werkblad te beschermen.
• Gebruik geen mes of andere scherpe voorwerpen direct op het werkblad; maak
altijd gebruik van een snijplank.
• Als je iets knoeit, veeg het dan meteen schoon en voorkom dat er vocht in de naden
van het werkblad doordringt.Gebruik voor de dagelijkse reiniging een beetje water en (indien nodig) afwasmiddel en een schone, goed uitgewrongen doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met ammoniak, alcohol, bleek- of schuurmiddelen. Veeg het oppervlak droog met een schone, droge doek. Zie ook de meer gedetailleerde uitleg voor werkbladen van massief hout, hout, acrylaat en steen.Artikel 7. Aansprakelijkheid

Paulokeukens.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, van welke aard dan ook die het gevolg is van deze internetsite en of beslissingen gebaseerd op informatie van deze site.
Kleuren van de artikelen, foliekleuren en afbeeldingskleuren kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren (ivm beeldschermkwaliteit). Paulokeukens.nl kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
De positie, kleur en grootte van de bedrukking kan iets afwijken van de weergave op het beeldscherm. Paulokeukens.nl kan hiervoor
niet aansprakelijk worden gesteld.

Artikel 8. Verwerking persoonsgegevens

Indien en voorzover er persoonsgegevens verwerkt worden van de klant dan geldt deze verwerkings slechts om de overeenkomst te kunnen uitvoeren.Indien de klant geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen zullen wij zijn gegevens verwijderen uit ons nieuwsbrieven systeem.


Artikel 9. Toepasselijk recht, klachten en geschillen

Op al onze overeenkomsten is het nederlandse recht van toepassing.Klachten dienen schriftelijk of per email gemeld te worden aan Paulokeukens.nl.
Paulokeukens.nl zal binnen 2 dagen reageren op deze klacht.

Geschillen tussen de klant en Paulokeukens.nl zullen worden voorgelegd aan de rechtbank in Breda.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2024 PAULO KEUKENS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel